Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAR ABBA FT Roma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Bernabé heeft problemen om de bal te vangen. Montecalvo rent richting de bal. Montecalvo passt de bal in één keer door. Virga rent richting de bal. Virga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Montecalvo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burbello komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Alduina rent richting de bal. Alduina geeft de bal voor. Brescia heeft problemen om de bal te vangen. Anglesio rent richting de bal. Anglesio schiet op doel. Paal! Bellanova bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 49%, Roma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAR ABBA FT - Roma 0:0

61e minuut.
Depeccati rent richting de bal. Depeccati met een sublieme pass. Bernabé kan de bal niet met de borst controleren. Burbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Troia met een snelle inworp. Bergamasco is nu in balbezit. Bergamasco geeft een lange en hoge pass. Burbello is nu in balbezit. Burbello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Radice kopt de bal weg. Burbello is nu in balbezit. Galiano rent richting de bal. Burbello onderschept slim de pass. Burbello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barzaghi is nu in balbezit. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barzaghi. Depeccati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Depeccati kan niet meer verder spelen. Frate komt het veld opgelopen. Frate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bergamasco rent richting de bal. Anglesio onderschept slim de pass. Anglesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAR ABBA FT - Roma 0:1

80e minuut.
Burbello onderschept slim de pass. Burbello passt de bal met de wreef. Radice speelt de bal door. Virga is nu in balbezit. Virga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 48%, Roma 52%.
BAR ABBA FT - Roma 0:1