Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Ablà 1986 Golden Horn F.C.
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 26
weak Schieten adequate
weak Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Nardulli passt de bal met de wreef. Nicito probeert naar een medespeler te passen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:1

4e minuut.
Zamataro passt de bal met de wreef. Biaggi rent richting de bal. Biaggi met een sublieme pass. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Garolfi trapt de bal weg van het doel. Daar is Nicito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siviglia met een sublieme pass. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grisi geeft een hoge lob. Modeo heeft problemen om de bal te vangen. Nardulli rent richting de bal. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zamataro heeft problemen om de bal te vangen. Biaggi is nu in balbezit. Nicito geeft een hoge lob. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel. Garolfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:2

20e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Moriggi geeft de bal voor. Carmine probeert de bal met de borst te controleren. Siviglia is nu in balbezit. Siviglia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:3

21e minuut.
Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nardulli de bal. Modeo is nu in balbezit. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Manfreto rent richting de bal. Manfreto passt de bal met de wreef. Daar is Barrassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Garolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:4

27e minuut.
Ciavarrella geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grisi met de inworp. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barrassi is nu in balbezit. Modeo rent richting de bal. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Garolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:5

32e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Picardi verovert de bal door een tackle van achteren. Picardi probeert naar een medespeler te passen. Di Santo rent richting de bal. Di Santo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Biaggi speelt de bal door. Zamataro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Santo. Di Santo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 75%, Golden Horn F.C. 25%.
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:5

46e minuut.
Nardulli passt de bal in één keer door. Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manfreto krijgt een gele kaart. Moriggi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Grisi geeft de bal voor. Manfreto rent richting de bal. Manfreto geeft de bal voor. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:6

53e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Nardulli is nu in balbezit. Barrassi rent richting de bal. Nardulli rent richting de bal. Nardulli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Siviglia is nu in balbezit. Siviglia geeft een lange en hoge pass. Picardi probeert de bal aan de voet te houden. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Siviglia is nu in balbezit. Siviglia passt de bal zonder na te denken. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Ciavarrella probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garolfi trapt de bal weg. Siviglia is nu in balbezit. Siviglia probeert naar een medespeler te passen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Biaggi met de inworp. Nicito is nu in balbezit. Calian onderschept slim de pass. Calian passt de bal met de wreef. Biaggi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nicito onderschept slim de pass. Nicito geeft de bal voor. Parini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Garolfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 72%, Golden Horn F.C. 28%.
F.C Ablà 1986 - Golden Horn F.C. 0:6