Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fritto Misto F.C Ablà 1986
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Modeo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giorgi met de inworp. Terlizzi is nu in balbezit. Terlizzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Sbardella de bal. Picardi is nu in balbezit. Picardi passt de bal in één keer door. Sbardella rent richting de bal. Sbardella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lixi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritto Misto - F.C Ablà 1986 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fritto Misto 44%, F.C Ablà 1986 56%.
Fritto Misto - F.C Ablà 1986 0:1

52e minuut.
Modeo rent richting de bal. Terlizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato haalt uit met een fantastische trap. Garolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fritto Misto - F.C Ablà 1986 1:1

56e minuut.
Moriggi onderschept slim de pass. Moriggi met een sublieme pass. Daar is Parini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assennato verovert de bal door een tackle van achteren. Assennato schiet op doel. Garolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca speelt de bal door. Terlizzi rent richting de bal. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fritto Misto - F.C Ablà 1986 2:1

88e minuut.
Pucciani geeft een hoge lob. Carandente Perreca speelt de bal door. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato schiet op doel. Modeo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fritto Misto 34%, F.C Ablà 1986 66%.
Fritto Misto - F.C Ablà 1986 2:1