Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentinos Pingu Zeru Tituli
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Frangipane speelt de bal door. Daar is Bandini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuta rent richting de bal. Scuta schiet op doel. Maurillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Zeru Tituli 1:0

10e minuut.
Parente haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Fissiraga met een harde bal richting middenveld. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentinos Pingu - Zeru Tituli 1:1

16e minuut.
Frangipane bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvino passt de bal met de wreef. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - Zeru Tituli 2:1

18e minuut.
Parente heeft problemen om de bal te vangen. Crescitelli rent richting de bal. Crescitelli met een sublieme pass. Parente is nu in balbezit. Parente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Fissiraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fissiraga met een sublieme pass. Alvino kopt de bal weg. Perotto geeft de bal voor. Scuta is nu in balbezit. Scuta haalt uit met een fantastische trap. Maurillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Borromeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 55%, Zeru Tituli 45%.
Argentinos Pingu - Zeru Tituli 2:1

50e minuut.
Perotto speelt de bal door. Alvino probeert de bal met de borst te controleren. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Volonté passt de bal zonder na te denken. Alvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvino passt de bal zonder na te denken. Scuta is nu in balbezit. Scuta draait met de bal, schiet en ... Maurillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Frangipane rent richting de bal. Scuta rent richting de bal. Frangipane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Frangipane naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Musca geeft de bal voor. Bardi rent richting de bal. Bardi geeft een hoge lob. Parente heeft problemen om de bal te vangen. Parente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 57%, Zeru Tituli 43%.
Argentinos Pingu - Zeru Tituli 2:1