Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAR ABBA FT Milano Central
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Burrati geeft een hoge lob. Brescia kopt de bal weg. Barzaghi rent richting de bal. Turnisi onderschept slim de pass. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAR ABBA FT - Milano Central 0:1

6e minuut.
Montecalvo kopt de bal weg. Radice is nu in balbezit. Donadeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Donadeo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Troia met een sublieme pass. Virga is nu in balbezit. Virga passt de bal zonder na te denken. Montecalvo rent richting de bal. Montecalvo haalt uit met een fantastische trap. Settimi bokst de bal weg.

27e minuut.
Platania verovert de bal door een tackle van achteren. Platania speelt de bal door. De Cicco speelt de bal door. Turnisi rent richting de bal. Turnisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 52%, Milano Central 48%.
BAR ABBA FT - Milano Central 0:1

61e minuut.
De Cicco is nu in balbezit. De Cicco passt de bal in één keer door. Petrilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi onderschept slim de pass. Turnisi schiet op doel. Bellanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Radice is nu in balbezit. Radice passt de bal met de wreef. Pagliaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montecalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecalvo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Tossuti rent richting de bal. Virga speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tossuti de bal onder controle te krijgen. Montecalvo is nu in balbezit. Montecalvo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 54%, Milano Central 46%.
BAR ABBA FT - Milano Central 0:1