Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Horn F.C. lazio2
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Capizzi geeft een hoge lob. Mingardi kopt de bal weg. Asta probeert naar een medespeler te passen. Gulinati rent richting de bal. Gulinati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 0:1

8e minuut.
Nicito met een sublieme pass. Mingardi rent richting de bal. Siviglia onderschept slim de pass. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli schiet op doel. Masolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gulinati heeft problemen om de bal te vangen. Casellano rent richting de bal. Gulinati maakt een afschuwelijke overtreding. Gulinati krijgt een gele kaart. Casellano raakt geblesseerd tijdens het duel. Siviglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrassi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Horn F.C. - lazio2 1:1

14e minuut.
Aurigi probeert naar een medespeler te passen. Barrassi rent richting de bal. Rodolatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 2:1

22e minuut.
Casellano geeft een lange en hoge pass. Daar is Biti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 3:1

25e minuut.
Mingardi rent richting de bal. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli probeert naar een medespeler te passen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 4:1

31e minuut.
Biti met een harde bal richting middenveld. Siviglia kopt de bal weg. Daar is Faenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 5:1

35e minuut.
Siviglia met een sublieme pass. Barrassi is nu in balbezit. Faenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 6:1

39e minuut.
Asta is nu in balbezit. Nicito probeert naar een medespeler te passen. Asta probeert naar een medespeler te passen. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 6:2

40e minuut.
Faenzi geeft de bal voor. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardi begaat een overtreding. Grisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Siviglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Siviglia passt de bal in één keer door. Barrassi rent richting de bal. Mingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 40%, lazio2 60%.
Golden Horn F.C. - lazio2 6:2

54e minuut.
Grisi passt de bal met de wreef. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli passt de bal in één keer door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Aurigi is nu in balbezit. Aurigi geeft de bal voor. Klungelig pakt Barrassi de bal. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 7:2

61e minuut.
Catalani onderschept slim de pass. Catalani met een sublieme pass. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mingardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito passt de bal zonder na te denken. Faenzi rent richting de bal. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Siviglia rent richting de bal. Siviglia passt de bal in één keer door. Barrassi is nu in balbezit. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - lazio2 8:2

72e minuut.
Nicito kan de bal niet met de borst controleren. Nicito speelt de bal door. Klungelig pakt Barrassi de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Masolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Siviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Catalani krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Nicito geeft de bal voor. Faenzi kopt de bal weg. Rodolatti heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 30%, lazio2 70%.
Golden Horn F.C. - lazio2 8:2