Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeru Tituli Golden Horn F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Parente onderschept slim de pass. Parente passt de bal zonder na te denken. Vivardi is nu in balbezit. Bastanzio verovert de bal door een tackle van achteren. Bastanzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nicito geeft een hoge lob. Borromeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manfreto. Manfreto krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Zamataro passt de bal met de wreef. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto passt de bal zonder na te denken. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 52%, Golden Horn F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeru Tituli - Golden Horn F.C. 0:0

48e minuut.
Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli met een sublieme pass. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Nardulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - Golden Horn F.C. 1:0

59e minuut.
Siviglia kopt de bal weg. Frangipane heeft problemen om de bal te vangen. Borromeo rent richting de bal. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Maurillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeru Tituli - Golden Horn F.C. 1:1

62e minuut.
Siviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescitelli passt de bal in één keer door. Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maurillo trapt de bal weg. Nicito kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrassi de bal. Barrassi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nicito is nu in balbezit. Nicito probeert naar een medespeler te passen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel. Maurillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - Golden Horn F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 63%, Golden Horn F.C. 37%.
Zeru Tituli - Golden Horn F.C. 1:2