Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAR ABBA FT FCLORIJ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 12.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pazzi is nu in balbezit. Bergamasco onderschept slim de pass. Vaiani verovert de bal door een tackle van achteren. Vaiani draait met de bal, schiet en ... Bellanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Virga onderschept slim de pass. Fulconis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virga. Virga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Virga rent richting de bal. Virga passt de bal zonder na te denken. Capitoni is nu in balbezit. Montecalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecalvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAR ABBA FT - FCLORIJ 1:0

37e minuut.
Vaiani verovert de bal door een tackle van achteren. Vaiani passt de bal in één keer door. Pazzi rent richting de bal. Pazzi haalt uit met een fantastische trap. Brescia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 64%, FCLORIJ 36%.
BAR ABBA FT - FCLORIJ 1:0

46e minuut.
Vaiani speelt de bal door. Pazzi heeft problemen om de bal te vangen. Vaiani rent richting de bal. Vaiani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bellanova bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bellanova niet meer kan verder spelen. Bugni komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Angelilli rent richting de bal. Angelilli passt de bal met de wreef. Brescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi onderschept slim de pass. Pazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Angelilli is nu in balbezit. Angelilli probeert naar een medespeler te passen. Petrilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzi draait met de bal, schiet en ... Bugni bokst de bal weg. Pazzi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Angelilli onderschept slim de pass. Angelilli geeft een lange en hoge pass. Aino kopt de bal weg. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Malvagna met een harde bal richting middenveld. Petrilli is nu in balbezit. Aino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Barzaghi kopt de bal weg. Angelilli rent richting de bal. Angelilli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAR ABBA FT - FCLORIJ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR ABBA FT 54%, FCLORIJ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAR ABBA FT - FCLORIJ 1:1