Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Central Roma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Depeccati rent richting de bal. De Cicco onderschept slim de pass. De Cicco met een sublieme pass. Turnisi rent richting de bal. Turnisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Roma 1:0

25e minuut.
Alduina met een snelle inworp. Frate speelt de bal door. De Cicco speelt de bal door. Turnisi rent richting de bal. Turnisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ceretta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Platania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bernabé krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Donadeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parrinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrinello passt de bal in één keer door. Turnisi rent richting de bal. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Depeccati verovert de bal door een tackle van achteren. Depeccati speelt de bal door. Donadeo rent richting de bal. Anglesio verovert de bal door een tackle van achteren. Anglesio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Scantamburlo passt de bal met de wreef. Parrinello is nu in balbezit. Mussolini onderschept slim de pass. Anglesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglesio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tossuti geeft een hoge lob. Platania bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceretta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Platania met een snel genomen vrije trap. Del Sole bokst de bal weg. Turnisi rent richting de bal. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Roma 2:0

44e minuut.
Caliendi is nu in balbezit. Scantamburlo is nu in balbezit. Scantamburlo passt de bal zonder na te denken. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Depeccati draait met de bal, schiet en ... Settimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 42%, Roma 58%.
Milano Central - Roma 2:0

47e minuut.
Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cicco is nu in balbezit. De Cicco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Anglesio passt de bal zonder na te denken. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate passt de bal met de wreef. Mussolini is nu in balbezit. Mussolini draait met de bal, schiet en ... Settimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mussolini is nu in balbezit. Anglesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrinello is nu in balbezit. Mussolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussolini schiet op doel. Settimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 30%, Roma 70%.
Milano Central - Roma 2:0