Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Milano Central
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ceretta is nu in balbezit. Tossuti is nu in balbezit. Tossuti geeft een hoge lob. Ceretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceretta speelt de bal door. De bal raakt de paal.

5e minuut.
De Cicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Depeccati onderschept slim de pass. Depeccati geeft een lange en hoge pass. Anglesio rent richting de bal. Anglesio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Settimi met een harde bal richting middenveld. Mussolini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pagliaro de bal onder controle te krijgen. Anglesio rent richting de bal. Anglesio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Attili geeft de bal voor. Parrinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrinello verovert de bal door een tackle van achteren. Parrinello met een sublieme pass. Del Sole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Del Sole met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mussolini de bal. Tossuti rent richting de bal. Mussolini is nu in balbezit. Mussolini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma 54%, Milano Central 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma - Milano Central 0:0

70e minuut.
Caliendi kopt de bal weg. Anglesio heeft problemen om de bal te vangen. Pagliaro begaat een overtreding. Pagliaro krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Settimi trapt de bal weg. De Cicco is nu in balbezit. De Cicco met een sublieme pass. Turnisi is nu in balbezit. Turnisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Milano Central 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma 55%, Milano Central 45%.
Roma - Milano Central 0:1