Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Central Golden Horn F.C.
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Siviglia met een sublieme pass. Barrassi rent richting de bal. Pagliaro is nu in balbezit. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Nicito de bal. Turnisi is nu in balbezit. Casellano is nu in balbezit. De Cicco verovert de bal door een tackle van achteren. De Cicco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto probeert naar een medespeler te passen. Nespola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli rent richting de bal. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Nardulli is nu in balbezit. Barrassi is nu in balbezit. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 58%, Golden Horn F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milano Central - Golden Horn F.C. 0:0

47e minuut.
Siviglia probeert naar een medespeler te passen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ... Settimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Golden Horn F.C. 0:1

64e minuut.
Tossuti is nu in balbezit. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli is nu in balbezit. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aurigi met de inworp. Siviglia rent richting de bal. Siviglia passt de bal in één keer door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manfreto speelt de bal door. Klungelig pakt Nespola de bal. Pagliaro met een sublieme pass. Daar is Nicito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicito geeft de bal voor. Settimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 73%, Golden Horn F.C. 27%.
Milano Central - Golden Horn F.C. 0:1