Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Horn F.C. Milano Central
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manfreto met de inworp. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scantamburlo verovert de bal door een tackle van achteren. Scantamburlo met een sublieme pass. Nardulli rent richting de bal. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Donadeo onderschept slim de pass. Nardulli is nu in balbezit. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zamataro geeft een hoge lob. Barrassi probeert de bal met de borst te controleren. Nespola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Falzetti Giusti onderschept slim de pass. Nicito verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito passt de bal zonder na te denken. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 28%, Milano Central 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Horn F.C. - Milano Central 0:0

59e minuut.
Falzetti Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicito geeft de bal voor. Nespola heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Settimi met een harde bal richting middenveld. Siviglia kopt de bal weg. Barrassi rent richting de bal. Barrassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - Milano Central 1:0

71e minuut.
Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Settimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Grisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisi passt de bal in één keer door. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Scantamburlo is nu in balbezit. Siviglia onderschept slim de pass. Siviglia met een sublieme pass. Barrassi rent richting de bal. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - Milano Central 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 20%, Milano Central 80%.
Golden Horn F.C. - Milano Central 2:0