Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLORIJ Argentinos Pingu
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati verovert de bal door een tackle van achteren. Pisati met een sublieme pass. Volonté rent richting de bal. Volonté schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Capozzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté rent richting de bal. Capozzolo is nu in balbezit. Volonté is nu in balbezit. Volonté schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis begaat een overtreding. Scuta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palmintieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capozzolo kopt de bal weg. Scuta rent richting de bal. Scuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
D`Acunto verovert de bal door een tackle van achteren. D`Acunto met een sublieme pass. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté haalt uit met een fantastische trap. Malvagna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Argentinos Pingu 0:1

18e minuut.
Perotto probeert naar een medespeler te passen. Fulconis is nu in balbezit. Scuta verovert de bal door een tackle van achteren. Volonté is nu in balbezit. Volonté draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pisati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulconis. Pisati raakt geblesseerd tijdens het duel. Palmintieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gismondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Capozzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelilli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volonté. Volonté krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pisati passt de bal met de wreef. Capitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta verovert de bal door een tackle van achteren. Scuta schiet op doel. Malvagna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Argentinos Pingu 0:2

43e minuut.
Dibartolomeo rent richting de bal. Dibartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Scuta is nu in balbezit. Volonté is nu in balbezit. Volonté schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 70%, Argentinos Pingu 30%.
FCLORIJ - Argentinos Pingu 0:2

53e minuut.
Dibartolomeo geeft een lange en hoge pass. Perotto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capitoni de bal. Scuta rent richting de bal. Scuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Scuta rent richting de bal. Scuta haalt uit met een fantastische trap. Capitoni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dibartolomeo neemt de hoekschop. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Volonté de bal. Volonté schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Andrenacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Perotto verovert de bal door een tackle van achteren. Perotto speelt de bal door. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 53%, Argentinos Pingu 47%.
FCLORIJ - Argentinos Pingu 0:2