Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentinos Pingu FCLORIJ
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 14.7
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Scuta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lattari komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Palmintieri verovert de bal door een tackle van achteren. Palmintieri met een sublieme pass. Angelilli rent richting de bal. Lattari onderschept slim de pass. Lattari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - FCLORIJ 1:0

9e minuut.
Alvino speelt de bal door. Dibartolomeo is nu in balbezit. Dibartolomeo met een sublieme pass. Volonté rent richting de bal. Volonté draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Alvino verovert de bal door een tackle van achteren. Volonté rent richting de bal. Volonté schiet op doel. Capitoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - FCLORIJ 2:0

19e minuut.
Lattari rent richting de bal. Fulconis is nu in balbezit. Lattari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulconis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Alvino onderschept slim de pass. Alvino probeert naar een medespeler te passen. Lattari is nu in balbezit. Volonté rent richting de bal. Volonté haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fissiraga trapt de bal weg. Alvino kopt de bal weg. Klungelig pakt Capitoni de bal. Volonté verovert de bal door een tackle van achteren. Volonté schiet op doel. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Volonté is nu in balbezit. Volonté passt de bal met de wreef. Lattari rent richting de bal. Lattari schiet op doel. Capitoni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fanara rent richting de bal. Dibartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capitoni de bal. Lattari rent richting de bal. Lattari met een sublieme pass. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Alvino met een sublieme pass. Dibartolomeo is nu in balbezit. Dibartolomeo geeft een hoge lob. Volonté maakt een snoekduik en kopt de bal. Capitoni probeert de bal aan de voet te houden. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gismondi trapt de bal weg van het doel. Vaiani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fanara de bal onder controle te krijgen. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 29%, FCLORIJ 71%.
Argentinos Pingu - FCLORIJ 2:0

60e minuut.
Perotto met de inworp. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté geeft een lange en hoge pass. Lattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Palmintieri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capozzolo de bal. Volonté is nu in balbezit. Volonté schiet op doel. Gismondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dibartolomeo passt de bal met de wreef. Volonté is nu in balbezit. Volonté passt de bal zonder na te denken. Lattari rent richting de bal. Lattari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattari verovert de bal door een tackle van achteren. Lattari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Volonté de bal. Volonté schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Volonté geeft een hoge lob. Capitoni kopt de bal weg. Volonté rent richting de bal. Volonté schiet op doel. Malvagna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentinos Pingu - FCLORIJ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentinos Pingu 29%, FCLORIJ 71%.
Argentinos Pingu - FCLORIJ 3:0