Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Ablà 1986 BAR ABBA FT
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Virga kopt de bal weg. Parini rent richting de bal. Montecalvo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montecalvo krijgt een gele kaart. Parini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parini met een snel genomen vrije trap. Terranuova bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - BAR ABBA FT 1:0

15e minuut.
Sporza rent richting de bal. Sporza passt de bal zonder na te denken. Sbardella is nu in balbezit. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sbardella passt de bal met de wreef. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella schiet op doel. Terranuova probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - BAR ABBA FT 2:0

22e minuut.
Bergamasco passt de bal zonder na te denken. Virga is nu in balbezit. Sporza bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecalvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Troia de bal. Biaggi kopt de bal weg. Klungelig pakt Terranuova de bal. Di Santo rent richting de bal. Di Santo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 39%, BAR ABBA FT 61%.
F.C Ablà 1986 - BAR ABBA FT 2:0

66e minuut.
Bergamasco rent richting de bal. Sbardella onderschept slim de pass. Bergamasco rent richting de bal. Sbardella onderschept slim de pass. Sbardella geeft een hoge lob. Bellanova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sporza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 43%, BAR ABBA FT 57%.
F.C Ablà 1986 - BAR ABBA FT 2:0