Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeru Tituli Roma
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerezo geeft de bal voor. Galiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio verovert de bal door een tackle van achteren. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Del Sole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Masala met de inworp. Parente rent richting de bal. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescitelli onderschept slim de pass. Crescitelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - Roma 1:0

22e minuut.
Galiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Petrello met een sublieme pass. Masala bereikt de bal nog maar net als eerste. Masala passt de bal met de wreef. Parente rent richting de bal. Parente draait met de bal, schiet en ... Del Sole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - Roma 2:0

29e minuut.
Depeccati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caliendi de bal. Petrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendi verovert de bal door een tackle van achteren. Caliendi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrello zal de hoekschop nemen. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Galiano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Masala is nu in balbezit. Masala geeft de bal voor. Petrello kopt de bal weg. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio draait met de bal, schiet en ... Del Sole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Crescitelli is nu in balbezit. Crescitelli geeft een lange en hoge pass. Petrello is nu in balbezit. Petrello draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Galiano de bal. Del Sole bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 27%, Roma 73%.
Zeru Tituli - Roma 2:0

47e minuut.
Daar is Bernabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parente is nu in balbezit. Parente passt de bal in één keer door. Bastanzio is nu in balbezit. Bastanzio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Crescitelli is nu in balbezit. Crescitelli geeft een lange en hoge pass. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente verovert de bal door een tackle van achteren. Parente geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeru Tituli - Roma 3:0

56e minuut.
Frangipane passt de bal in één keer door. Crescitelli is nu in balbezit. Crescitelli met een sublieme pass. Parente is nu in balbezit. Parente schiet op doel. Del Sole bokst de bal weg.

64e minuut.
Crescitelli rent richting de bal. Crescitelli geeft een hoge lob. Bernabé heeft problemen om de bal te vangen. Parente rent richting de bal. Parente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Crescitelli is nu in balbezit. Crescitelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rettore met een snelle inworp. Mussolini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Depeccati met een sublieme pass. Crescitelli is nu in balbezit. Crescitelli speelt de bal door. Klungelig pakt Bastanzio de bal. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Petrello passt de bal zonder na te denken. Parente is nu in balbezit. Parente probeert naar een medespeler te passen. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Del Sole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Borromeo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depeccati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rettore rent richting de bal. Rettore geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Galiano geeft een hoge lob. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Mariconti kan de bal niet met de borst controleren. Anglesio is nu in balbezit. Anglesio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeru Tituli 38%, Roma 62%.
Zeru Tituli - Roma 3:0