Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Central Argentinos Pingu
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Musca trapt de bal weg van het doel. Tossuti kopt de bal weg. Palmintieri is nu in balbezit. De Cicco onderschept slim de pass. De Cicco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Perotto met een snelle inworp. Palmintieri rent richting de bal. Alvino rent richting de bal. Alvino probeert naar een medespeler te passen. Fanara geeft een lange en hoge pass. Settimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Platania kopt de bal weg. Alvino rent richting de bal. Parrinello begaat een overtreding. Parrinello krijgt een gele kaart. Alvino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palmintieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Volonté rent richting de bal. Volonté draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Donadeo heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perotto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scuta is nu in balbezit. Scuta haalt uit met een fantastische trap. Settimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tossuti heeft problemen om de bal te vangen. Scuta rent richting de bal. Tossuti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scuta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Argentinos Pingu 0:1

27e minuut.
Daar is Donadeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volonté is nu in balbezit. Volonté passt de bal zonder na te denken. Turnisi rent richting de bal. Turnisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fissiraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Musca geeft een lange en hoge pass. Scuta rent richting de bal. Tossuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tossuti krijgt een gele kaart. Scuta raakt geblesseerd tijdens het duel. Palmintieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nespola heeft problemen om de bal te vangen. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Argentinos Pingu 0:2

39e minuut.
Fanara met de inworp. Dibartolomeo rent richting de bal. Dibartolomeo passt de bal zonder na te denken. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 58%, Argentinos Pingu 42%.
Milano Central - Argentinos Pingu 0:2

51e minuut.
Scuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanara probeert naar een medespeler te passen. Tossuti heeft problemen om de bal te vangen. Dibartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibartolomeo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Scuta rent richting de bal. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nespola de bal. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nespola heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dibartolomeo passt de bal met de wreef. Volonté rent richting de bal. Volonté passt de bal met de wreef. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Parrinello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvino probeert naar een medespeler te passen. Volonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Volonté passt de bal zonder na te denken. Perotto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Donadeo is nu in balbezit. Perotto verovert de bal door een tackle van achteren. Perotto met een sublieme pass. Scuta rent richting de bal. Scuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Central - Argentinos Pingu 0:3

75e minuut.
Donadeo is nu in balbezit. Volonté verovert de bal door een tackle van achteren. Volonté met een sublieme pass. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Perotto controleert de bal met de borst. Perotto geeft een lange en hoge pass. Daar is Scantamburlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuta is nu in balbezit. Scuta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pagliaro geeft een lange en hoge pass. Burrati is nu in balbezit. Di Pratola bereikt de bal nog maar net als eerste. Perotto is nu in balbezit. Perotto geeft de bal voor. Settimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Central 73%, Argentinos Pingu 27%.
Milano Central - Argentinos Pingu 0:3