Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Horn F.C. FCLORIJ
Normal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 15.3
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Manfreto met een sublieme pass. Nardulli rent richting de bal. Nardulli passt de bal met de wreef. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pazzi is nu in balbezit. Vaiani is nu in balbezit. Casellano begaat een overtreding. Casellano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Siviglia onderschept slim de pass. Siviglia speelt de bal door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Nardulli probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 1:0

25e minuut.
Nardulli probeert naar een medespeler te passen. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Nardulli probeert de bal met de borst te controleren. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Angelilli rent richting de bal. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli passt de bal met de wreef. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Malvagna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 2:0

41e minuut.
Aino is nu in balbezit. Aurigi onderschept slim de pass. Aurigi speelt de bal door. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Malvagna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Nardulli rent richting de bal. Nardulli speelt de bal door. Manfreto geeft de bal voor. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fulconis is nu in balbezit. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli speelt de bal door. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 27%, FCLORIJ 73%.
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 2:0

54e minuut.
Siviglia controleert de bal met de borst. Siviglia passt de bal in één keer door. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nardulli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fangi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Aurigi passt de bal zonder na te denken. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi probeert naar een medespeler te passen. Fangi rent richting de bal. Fangi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grisi rent richting de bal. Grisi passt de bal in één keer door. Daar is Vaiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangi is nu in balbezit. Fangi schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Siviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulconis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Siviglia speelt de bal door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi passt de bal met de wreef. Fangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 3:0

67e minuut.
Zamataro geeft een lange en hoge pass. Capozzolo heeft problemen om de bal te vangen. Manfreto geeft de bal voor. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Malvagna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 4:0

70e minuut.
Nicito rent richting de bal. Nicito probeert naar een medespeler te passen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel. Capitoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Malvagna probeert naar een medespeler te passen. Siviglia kopt de bal weg. Daar is Angelilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 5:0

78e minuut.
Nicito passt de bal in één keer door. Daar is Fangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangi met een sublieme pass. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Aurigi met een sublieme pass. D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Acunto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. D`Acunto kan niet meer verder spelen. Bellante komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Fulconis heeft problemen om de bal te vangen. Siviglia probeert naar een medespeler te passen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 32%, FCLORIJ 68%.
Golden Horn F.C. - FCLORIJ 6:0