Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLORIJ Golden Horn F.C.
Normal Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.9 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Nicito speelt de bal door. Barrassi is nu in balbezit. Gismondi rent richting de bal. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:1

19e minuut.
Manfreto rent richting de bal. Manfreto passt de bal zonder na te denken. Barrassi rent richting de bal. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Malvagna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:2

23e minuut.
Doeltrap. Malvagna met een harde bal richting middenveld. Nicito heeft problemen om de bal te vangen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:3

27e minuut.
Fulconis rent richting de bal. Fulconis geeft een hoge lob. Daar is Vaiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vaiani verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito geeft een lange en hoge pass. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Nicito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siviglia is nu in balbezit. Siviglia passt de bal met de wreef. Grisi heeft problemen om de bal te vangen. Grisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Siviglia speelt de bal door. D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grisi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Aurigi kopt de bal weg. Siviglia geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:4

42e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto passt de bal in één keer door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:5

44e minuut.
Zamataro passt de bal met de wreef. Manfreto met een sublieme pass. Barrassi rent richting de bal. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Fulconis is nu in balbezit. Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 78%, Golden Horn F.C. 22%.
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:5

51e minuut.
Malvagna trapt de bal weg. Siviglia kopt de bal weg. Daar is Nardulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Malvagna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manfreto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grisi rent richting de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:6

54e minuut.
Siviglia kopt de bal weg. Capozzolo kan de bal niet met de borst controleren. Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli rent richting de bal. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fulconis rent richting de bal. Siviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviglia probeert naar een medespeler te passen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Siviglia kopt de bal weg. Daar is Barrassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capozzolo is nu in balbezit. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Malvagna bokst de bal weg. Malvagna met een sublieme pass. Pazzi kopt de bal weg. Siviglia rent richting de bal. Siviglia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manfreto geeft een hoge lob. Daar is Barrassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelilli is nu in balbezit. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:7

80e minuut.
Nicito passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siviglia de bal. Siviglia geeft een hoge lob. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Angelilli rent richting de bal. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nardulli de bal. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Siviglia passt de bal zonder na te denken. Nardulli heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Gismondi probeert de bal aan de voet te houden. Malvagna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 77%, Golden Horn F.C. 23%.
FCLORIJ - Golden Horn F.C. 0:7