Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Ablà 1986 Roma
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bernabé probeert de bal met de borst te controleren. Bersellino onderschept slim de pass. Bersellino speelt de bal door. Daar is Di Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Santo draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Zocco is nu in balbezit. Depeccati onderschept slim de pass. Depeccati geeft een hoge lob. Caliendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bersellino is nu in balbezit. Galiano met een sublieme pass. Anglesio rent richting de bal. Anglesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Roma 0:1

23e minuut.
Zocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini verovert de bal door een tackle van achteren. Maffini passt de bal zonder na te denken. Anglesio rent richting de bal. Anglesio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bernabé kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Santo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depeccati. Depeccati krijgt een gele kaart. Di Santo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zocco komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ceretta rent richting de bal. Ceretta passt de bal met de wreef. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo draait met de bal, schiet en ... Del Sole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Ablà 1986 - Roma 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 45%, Roma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Ablà 1986 - Roma 1:1

49e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Sporza onderschept slim de pass. Sporza passt de bal in één keer door. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - Roma 2:1

58e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini speelt de bal door. Caliendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sporza speelt de bal door. Attili bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo begaat een overtreding. Di Santo krijgt een gele kaart. Attili raakt geblesseerd tijdens het duel. Attili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anglesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglesio schiet op doel. Garolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Attili is nu in balbezit. Attili passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parini met een snelle inworp. Carmine geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Di Santo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picardi komt het veld opgelopen. Sporza met een snelle inworp. Carmine is nu in balbezit. Carmine geeft een lange en hoge pass. Del Sole bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 54%, Roma 46%.
F.C Ablà 1986 - Roma 2:1