Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLORIJ lazio2
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Andrenacci geeft een lange en hoge pass. Fulconis kopt de bal weg. Vaiani heeft problemen om de bal te vangen. Pazzi rent richting de bal. Pazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gulinati rent richting de bal. Gulinati passt de bal zonder na te denken. Asta bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta schiet op doel. Malvagna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - lazio2 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 57%, lazio2 43%.
FCLORIJ - lazio2 0:1

46e minuut.
Capozzolo met de inworp. Andrenacci controleert de bal met de borst. Mingardi begaat een overtreding. Andrenacci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrenacci met een snel genomen vrije trap. Masolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mingardi met een sublieme pass. Asta heeft problemen om de bal te vangen. Asta passt de bal in één keer door. Gulinati rent richting de bal. Gulinati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - lazio2 0:2

54e minuut.
Vaiani probeert naar een medespeler te passen. Pazzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asta. Asta krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fulconis is nu in balbezit. Fulconis passt de bal met de wreef. Mingardi heeft problemen om de bal te vangen. Angelilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelilli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati onderschept slim de pass. Capitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati verovert de bal door een tackle van achteren. Gulinati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Capozzolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodolatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaiani is nu in balbezit. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - lazio2 1:2

84e minuut.
Gulinati probeert naar een medespeler te passen. Asta is nu in balbezit. Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asta onderschept slim de pass. Asta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - lazio2 1:3

88e minuut.
Faenzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelilli de bal. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati schiet op doel. Fulconis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Capizzi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sasso kopt de bal weg. Capizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capizzi geeft een hoge lob. Gulinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulinati haalt uit met een fantastische trap. Malvagna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 53%, lazio2 47%.
FCLORIJ - lazio2 1:3