Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Horn F.C. BAR ABBA FT
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 14.4
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli speelt de bal door. Terranuova bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nicito probeert de bal met de borst te controleren. Nicito met een sublieme pass. Troia is nu in balbezit. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 1:0

20e minuut.
Petrilli rent richting de bal. Nicito verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito speelt de bal door. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto geeft een hoge lob. Bellanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Bellanova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 2:0

22e minuut.
Manfreto passt de bal in één keer door. Siviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviglia geeft een hoge lob. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 3:0

28e minuut.
Manfreto geeft een hoge lob. Daar is Troia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito speelt de bal door. Nardulli rent richting de bal. Nardulli geeft de bal voor. Bellanova bokst de bal weg. Barrassi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 4:0

34e minuut.
Munaretti onderschept slim de pass. Munaretti met een sublieme pass. Brescia rent richting de bal. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli speelt de bal door. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 30%, BAR ABBA FT 70%.
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 5:0

50e minuut.
Aurigi geeft de bal voor. Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito met een sublieme pass. Nardulli rent richting de bal. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 6:0

56e minuut.
Aurigi passt de bal met de wreef. Bergamasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamasco speelt de bal door. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Nicito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli probeert naar een medespeler te passen. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 7:0

64e minuut.
Aurigi rent richting de bal. Bergamasco is nu in balbezit. Bergamasco geeft een lange en hoge pass. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nardulli passt de bal met de wreef. Brescia verovert de bal door een tackle van achteren. Petrilli heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 8:0

88e minuut.
Nicito probeert naar een medespeler te passen. Terranuova rent richting de bal. Barrassi onderschept slim de pass. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grisi geeft een lange en hoge pass. Nicito heeft problemen om de bal te vangen. Nicito passt de bal zonder na te denken. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 26%, BAR ABBA FT 74%.
Golden Horn F.C. - BAR ABBA FT 8:0