Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Ablà 1986 FCLORIJ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Biaggi rent richting de bal. Biaggi passt de bal met de wreef. Angelilli is nu in balbezit. Di Santo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Santo haalt uit met een fantastische trap. Malvagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sbardella haalt uit met een fantastische trap. Capitoni probeert de bal met de borst te controleren. Angelilli is nu in balbezit. Sbardella rent richting de bal. Sbardella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Ablà 1986 - FCLORIJ 1:0

30e minuut.
Sporza kan de bal niet met de borst controleren. Andrenacci is nu in balbezit. Sporza begaat een overtreding. Sporza krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sbardella speelt de bal door. Capitoni rent richting de bal. Di Santo onderschept slim de pass. Di Santo draait met de bal, schiet en ... Malvagna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 48%, FCLORIJ 52%.
F.C Ablà 1986 - FCLORIJ 1:0

46e minuut.
Di Santo met een sublieme pass. Sporza geeft de bal voor. Fulconis rent richting de bal. Sbardella verovert de bal door een tackle van achteren. Sbardella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Angelilli passt de bal in één keer door. Capozzolo is nu in balbezit. Capozzolo geeft een hoge lob. Pazzi rent richting de bal. Pazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocco onderschept slim de pass. Zocco met een sublieme pass. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sporza speelt de bal door. Moriggi is nu in balbezit. Aino met een sublieme pass. Sbardella rent richting de bal. Sbardella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Ablà 1986 39%, FCLORIJ 61%.
F.C Ablà 1986 - FCLORIJ 1:0