Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLORIJ F.C Ablà 1986
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrenacci neemt de hoekschop. Daar is Fulconis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulconis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciavarrella de bal. Garolfi bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aino met de inworp. Picardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani verovert de bal door een tackle van achteren. Vaiani passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sbardella passt de bal zonder na te denken. Gismondi rent richting de bal. Di Santo rent richting de bal. Di Santo schiet op doel. Malvagna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aino is nu in balbezit. Aino geeft een lange en hoge pass. Parini heeft problemen om de bal te vangen. Pazzi rent richting de bal. Pazzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 47%, F.C Ablà 1986 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLORIJ - F.C Ablà 1986 0:0

57e minuut.
Aino met de inworp. Vaiani is nu in balbezit. Vaiani probeert naar een medespeler te passen. Andrenacci rent richting de bal. Andrenacci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLORIJ - F.C Ablà 1986 1:0

59e minuut.
Parini is nu in balbezit. Angelilli verovert de bal door een tackle van achteren. Angelilli geeft een lange en hoge pass. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi draait met de bal, schiet en ... Garolfi bokst de bal weg.

62e minuut.
Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Capozzolo de bal. Sbardella rent richting de bal. Sbardella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Picardi geeft de bal voor. Carmine geeft een hoge lob. Biaggi met een sublieme pass. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLORIJ 39%, F.C Ablà 1986 61%.
FCLORIJ - F.C Ablà 1986 1:0