Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Horn F.C. Roma
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Siviglia passt de bal met de wreef. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Depeccati geeft de bal voor. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grisi geeft een hoge lob. Nardulli kopt de bal weg. Fangi is nu in balbezit. Fangi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Attili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - Roma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 33%, Roma 67%.
Golden Horn F.C. - Roma 1:0

51e minuut.
Vivardi kopt de bal weg. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli haalt uit met een fantastische trap. Galiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Depeccati is nu in balbezit. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli passt de bal met de wreef. Fangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Manfreto speelt de bal door. Grisi rent richting de bal. Alduina is nu in balbezit. Grisi verovert de bal door een tackle van achteren. Grisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Horn F.C. - Roma 2:0

68e minuut.
Klungelig pakt Alduina de bal. Depeccati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nardulli. Depeccati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Depeccati kan niet meer verder spelen. Frate komt het veld opgelopen. Alduina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vivardi rent richting de bal. Maffini onderschept slim de pass. Maffini schiet op doel. Nardulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Zamataro passt de bal met de wreef. Siviglia is nu in balbezit. Siviglia passt de bal zonder na te denken. Fangi is nu in balbezit. Fangi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manfreto met een snelle inworp. Bernabé is nu in balbezit. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Horn F.C. 25%, Roma 75%.
Golden Horn F.C. - Roma 2:0