Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Golden Horn F.C.
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.7
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Nardulli onderschept slim de pass. Nardulli speelt de bal door. Galiano rent richting de bal. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Golden Horn F.C. 0:1

15e minuut.
Nardulli geeft een lange en hoge pass. Manfreto kopt de bal weg. Barrassi rent richting de bal. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. Del Sole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Golden Horn F.C. 0:2

21e minuut.
Manfreto passt de bal in één keer door. Barrassi rent richting de bal. Nardulli rent richting de bal. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Golden Horn F.C. 0:3

31e minuut.
Vivardi is nu in balbezit. Vivardi geeft een hoge lob. Inworp. Rettore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mussolini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Galiano geeft een lange en hoge pass. Nardulli is nu in balbezit. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi draait met de bal, schiet en ... Del Sole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Golden Horn F.C. 0:4

35e minuut.
Galiano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Frate rent richting de bal. Frate passt de bal met de wreef. Nicito speelt de bal door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma 59%, Golden Horn F.C. 41%.
Roma - Golden Horn F.C. 0:4

52e minuut.
Bernabé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceretta geeft een lange en hoge pass. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bernabé geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manfreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Manfreto is nu in balbezit. Manfreto passt de bal zonder na te denken. Attili is nu in balbezit. Barrassi onderschept slim de pass. Barrassi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grisi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Manfreto de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Attili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma - Golden Horn F.C. 0:5

76e minuut.
Frate met een sublieme pass. Nardulli rent richting de bal. Nardulli probeert naar een medespeler te passen. Barrassi is nu in balbezit. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma 75%, Golden Horn F.C. 25%.
Roma - Golden Horn F.C. 0:5