Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La maghina de papà savio2018
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.3
weak Schieten average
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Dilazzaro rent richting de bal. Ebilado is nu in balbezit. Dilazzaro onderschept slim de pass. Dilazzaro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:0

10e minuut.
Crivellaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Yuk met de inworp. Lamarco geeft de bal voor. Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La maghina de papà - savio2018 1:1

11e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini rent richting de bal. Butică rent richting de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:2

20e minuut.
Crivellaro passt de bal zonder na te denken. Dilazzaro is nu in balbezit. Ebilado speelt de bal door. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Punzio passt de bal zonder na te denken. Butică rent richting de bal. Butică passt de bal met de wreef. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:3

42e minuut.
Lamarco probeert naar een medespeler te passen. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut draait met de bal, schiet en ... Carta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:4

44e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Sučević is nu in balbezit. Sučević met een sublieme pass. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:5

45e minuut.
Pasquino speelt de bal door. Dilazzaro heeft problemen om de bal te vangen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 75%, savio2018 25%.
La maghina de papà - savio2018 1:5

46e minuut.
Kogut probeert naar een medespeler te passen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:6

60e minuut.
Kogut is nu in balbezit. Kogut passt de bal in één keer door. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:7

75e minuut.
Crivellaro is nu in balbezit. Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Butică geeft de bal voor. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamarco zal de hoekschop nemen. Merto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - savio2018 1:8

84e minuut.
Lamarco is nu in balbezit. Lamarco geeft een hoge lob. Frappampina is nu in balbezit. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 77%, savio2018 23%.
La maghina de papà - savio2018 1:8