Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D. S. Predarossa CAPPUCCIN TEAM
DEFAULT442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Pantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celentano rent richting de bal. Celentano passt de bal met de wreef. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Palumbi is nu in balbezit. Palumbi geeft een lange en hoge pass. Marengo probeert de bal aan de voet te houden. Pantini rent richting de bal. Pantini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - CAPPUCCIN TEAM 1:0

19e minuut.
Tumello is nu in balbezit. Palumbi onderschept slim de pass. Palumbi met een sublieme pass. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rotondaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Padulo de bal. Padulo passt de bal in één keer door. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D. S. Predarossa - CAPPUCCIN TEAM 1:1

32e minuut.
Tumello is nu in balbezit. Golin onderschept slim de pass. Golin passt de bal in één keer door. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tumello is nu in balbezit. Golin onderschept slim de pass. Golin geeft een lange en hoge pass. Debidda heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palumbi neemt de hoekschop. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pitari passt de bal in één keer door. Celentano geeft de bal voor. Daar is Marengo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 31%, CAPPUCCIN TEAM 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D. S. Predarossa - CAPPUCCIN TEAM 1:1

47e minuut.
Golin probeert naar een medespeler te passen. Pantini is nu in balbezit. Pantini passt de bal in één keer door. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - CAPPUCCIN TEAM 2:1

50e minuut.
Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto passt de bal met de wreef. Debidda rent richting de bal. Pantini is nu in balbezit. Pantini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Golin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palumbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumbi geeft een lange en hoge pass. Pantini is nu in balbezit. Pantini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Trento geeft de bal voor. Daar is Caccavella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberton verovert de bal door een tackle van achteren. Alberton haalt uit met een fantastische trap. Matteini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 38%, CAPPUCCIN TEAM 62%.
D. S. Predarossa - CAPPUCCIN TEAM 2:1