Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastioni Gran Sasso fan club juve
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Ros onderschept slim de pass. Da Ros probeert naar een medespeler te passen. Piccolino is nu in balbezit. Piccolino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vigli is nu in balbezit. Vigli speelt de bal door. Da Ros is nu in balbezit. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lancuso passt de bal met de wreef. Chiogna rent richting de bal. Libé onderschept slim de pass. Oriente onderschept slim de pass. Oriente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 51%, fan club juve 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastioni Gran Sasso - fan club juve 0:0

47e minuut.
Da Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Da Ros met een sublieme pass. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Filocomo is nu in balbezit. Filocomo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Vigli de bal. Libé rent richting de bal. Libé probeert naar een medespeler te passen. Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - fan club juve 0:1

54e minuut.
Piccolino passt de bal in één keer door. Da Ros is nu in balbezit. Oriente verovert de bal door een tackle van achteren. Chiogna is nu in balbezit. Chiogna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bastioni Gran Sasso - fan club juve 1:1

74e minuut.
Tomaselli onderschept slim de pass. Barolo geeft een hoge lob. Morea kopt de bal weg. Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cantilena met een sublieme pass. Klungelig pakt Barolo de bal. Barolo geeft een lange en hoge pass. Lancuso rent richting de bal. Lancuso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Morea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigli is nu in balbezit. Vigli speelt de bal door. Piccolino is nu in balbezit. Piccolino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vigli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pannunzio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 51%, fan club juve 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastioni Gran Sasso - fan club juve 1:1