Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganzoraccio D. S. Predarossa
Normal Tactiek DEFAULT442
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 26
zwak Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Zangrando speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door. Carro rent richting de bal. Carro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ganzoraccio - D. S. Predarossa 1:0

10e minuut.
Fornasieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitari onderschept slim de pass. Pitari passt de bal zonder na te denken. Celentano geeft een hoge lob. Pantini kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Fornasieri met de inworp. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matteini de bal onder controle te krijgen. Rosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganzoraccio - D. S. Predarossa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganzoraccio 62%, D. S. Predarossa 38%.
Ganzoraccio - D. S. Predarossa 2:0

62e minuut.
Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Scala rent richting de bal. Scala passt de bal met de wreef. Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Caccavella rent richting de bal. Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Carro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganzoraccio - D. S. Predarossa 3:0

77e minuut.
Pitari kopt de bal weg. Daar is Bernuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganzoraccio 56%, D. S. Predarossa 44%.
Ganzoraccio - D. S. Predarossa 3:0