Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAPPUCCIN TEAM La maghina de papà
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro geeft een hoge lob. Miglietta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasquino rent richting de bal. Pasquino draait met de bal, schiet en ... Pezzera bokst de bal weg.

16e minuut.
Ciafrè probeert naar een medespeler te passen. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crivellaro. Crivellaro krijgt een gele kaart. Alberton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciafrè wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Amicone de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miglietta zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Marengo met de inworp. Trento is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponti. Trento raakt geblesseerd tijdens het duel. Trento met een snel genomen vrije trap. Peroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè probeert naar een medespeler te passen. Alberton rent richting de bal. Alberton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - La maghina de papà 1:0

32e minuut.
Rotondaro geeft de bal voor. Alberton is nu in balbezit. Alberton draait met de bal, schiet en ... Peroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - La maghina de papà 2:0

33e minuut.
Punzio met een sublieme pass. Pasquino rent richting de bal. Dilazzaro rent richting de bal. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pescione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amicone is nu in balbezit. Amicone geeft een lange en hoge pass. Alberton rent richting de bal. Alberton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 39%, La maghina de papà 61%.
CAPPUCCIN TEAM - La maghina de papà 2:0

61e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè speelt de bal door. Alberton rent richting de bal. Alberton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivellaro met een sublieme pass. Marengo is nu in balbezit. Dilazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Dilazzaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tumello rent richting de bal. Pasquino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquino passt de bal in één keer door. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pezzera trapt de bal weg van het doel. Ciafrè kopt de bal weg. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondaro onderschept slim de pass. Rotondaro geeft de bal voor. Peroni bokst de bal weg.

86e minuut.
Amicone is nu in balbezit. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro passt de bal met de wreef. Pasquino is nu in balbezit. Pasquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - La maghina de papà 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 50%, La maghina de papà 50%.
CAPPUCCIN TEAM - La maghina de papà 2:1