Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastioni Gran Sasso rip
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pannunzio is nu in balbezit. Oriente is nu in balbezit. Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente onderschept slim de pass. Oriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Didu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oriente rent richting de bal. Oriente passt de bal met de wreef. Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - rip 1:0

18e minuut.
Sandrin speelt de bal door. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vigli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Troncon probeert naar een medespeler te passen. Nuara is nu in balbezit. Pannunzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pannunzio krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Iarussi draait met de bal, schiet en ... Gabrielli probeert de bal aan de voet te houden. Iannelli rent richting de bal. Oriente rent richting de bal. Oriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Troncon speelt de bal door. Didu rent richting de bal. Oriente verovert de bal door een tackle van achteren. Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarussi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 42%, rip 58%.
Bastioni Gran Sasso - rip 1:0

51e minuut.
Sciacca speelt de bal door. Iarussi rent richting de bal. Iarussi passt de bal zonder na te denken. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - rip 2:0

62e minuut.
Montecchio kopt de bal weg. Troncon heeft problemen om de bal te vangen. Oriente rent richting de bal. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vigli geeft de bal voor. Sandrin kopt de bal weg. Troncon probeert de bal met de borst te controleren. Oriente rent richting de bal. Oriente draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nuara rent richting de bal. Iannelli is nu in balbezit. Nuara rent richting de bal. Iannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannelli draait met de bal, schiet en ... Sciacca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Daini met de inworp. Iannelli rent richting de bal. Iannelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pannunzio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 37%, rip 63%.
Bastioni Gran Sasso - rip 2:0
rip