Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LETALE BarcellonaFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Chiarugi passt de bal in één keer door. Lazzaretti is nu in balbezit. Tunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzaretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cavazza is nu in balbezit. Melino onderschept slim de pass. Melino probeert naar een medespeler te passen. Proietti rent richting de bal. Proietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Del monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del monte. Melino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvanini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Logiodice rent richting de bal. Logiodice geeft een lange en hoge pass. Ielardi rent richting de bal. Zanelotti rent richting de bal. Zanelotti draait met de bal, schiet en ... Cassinari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETALE - BarcellonaFC 1:0

21e minuut.
Zanelotti rent richting de bal. D`Alba rent richting de bal. Zanelotti onderschept slim de pass. Lazzaretti rent richting de bal. Lazzaretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cassinari trapt de bal weg van het doel. Ielardi kopt de bal weg. D`Alba probeert de bal aan de voet te houden. Zanelotti rent richting de bal. Zanelotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LETALE - BarcellonaFC 2:0

29e minuut.
Cassinari met een harde bal richting middenveld. Peccenati kopt de bal weg. Auriemma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanelotti is nu in balbezit. Zanelotti draait met de bal, schiet en ... Cassinari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LETALE - BarcellonaFC 3:0

38e minuut.
Chiarugi geeft een hoge lob. Del monte met een sublieme pass. Setti probeert de bal aan de voet te houden. Proietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETALE 48%, BarcellonaFC 52%.
LETALE - BarcellonaFC 3:0

46e minuut.
Passaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini geeft een hoge lob. Passaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passaretti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cavazza heeft problemen om de bal te vangen. Setti is nu in balbezit. Setti speelt de bal door. Proietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ielardi rent richting de bal. Del monte onderschept slim de pass. Ielardi begaat een overtreding. Ielardi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Logiodice is nu in balbezit. Logiodice passt de bal in één keer door. Daar is Mennone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proietti rent richting de bal. Proietti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Tunzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunzi met een sublieme pass. Proietti rent richting de bal. Setti is nu in balbezit. Setti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETALE 52%, BarcellonaFC 48%.
LETALE - BarcellonaFC 3:0