Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La maghina de papà BarcellonaFC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 12.7
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Klungelig pakt Pasquino de bal. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino is nu in balbezit. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro haalt uit met een fantastische trap. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is D`Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - BarcellonaFC 1:0

13e minuut.
Miglietta passt de bal zonder na te denken. Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivellaro speelt de bal door. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dilazzaro passt de bal met de wreef. Percivalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma maakt een afschuwelijke overtreding. Auriemma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Punzio kopt de bal weg. Ielardi is nu in balbezit. Dilazzaro begaat een overtreding. Dilazzaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 43%, BarcellonaFC 57%.
La maghina de papà - BarcellonaFC 1:0

70e minuut.
Tunzi geeft een lange en hoge pass. Ghisellini is nu in balbezit. Proietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti haalt uit met een fantastische trap. Frappampina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Proietti heeft problemen om de bal te vangen. Carta bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Setti is nu in balbezit. Setti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Crivellaro speelt de bal door. Punzio is nu in balbezit. Punzio met een sublieme pass. Pasquino rent richting de bal. Pasquino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - BarcellonaFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 49%, BarcellonaFC 51%.
La maghina de papà - BarcellonaFC 2:0