Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastioni Gran Sasso D. S. Predarossa
Normal Tactiek DEFAULT442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Pantini passt de bal zonder na te denken. Lazzarotto heeft problemen om de bal te vangen. Golin rent richting de bal. Pantini rent richting de bal. Pantini haalt uit met een fantastische trap. Sciacca bokst de bal weg.

10e minuut.
Golin speelt de bal door. Sandrin rent richting de bal. Sandrin probeert naar een medespeler te passen. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Montini geeft de bal voor. Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 51%, D. S. Predarossa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastioni Gran Sasso - D. S. Predarossa 0:0

71e minuut.
Palumbi is nu in balbezit. Antonucci begaat een overtreding. Palumbi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palumbi met een snel genomen vrije trap. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - D. S. Predarossa 0:1

79e minuut.
Tomaselli verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaselli geeft een lange en hoge pass. Vigli kopt de bal weg. Graziadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziadio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - D. S. Predarossa 0:2

83e minuut.
Celentano is nu in balbezit. Celentano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antonucci de bal. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 59%, D. S. Predarossa 41%.
Bastioni Gran Sasso - D. S. Predarossa 0:2