Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D. S. Predarossa Bastioni Gran Sasso
DEFAULT442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Palumbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomaselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto onderschept slim de pass. Lazzarotto met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Sciacca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Klungelig pakt Graziadio de bal. Chiogna is nu in balbezit. Chiogna passt de bal in één keer door. Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarussi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Lancuso met een snelle inworp. Chiogna rent richting de bal. Celentano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiogna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiogna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Golin rent richting de bal. Golin passt de bal in één keer door. Scala met een sublieme pass. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caccavella geeft een lange en hoge pass. Daar is Rebecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantini rent richting de bal. Pantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - Bastioni Gran Sasso 1:0

27e minuut.
Daar is Celentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancuso rent richting de bal. Lancuso passt de bal zonder na te denken. Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarussi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Rosi met een harde bal richting middenveld. Golin kopt de bal weg. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - Bastioni Gran Sasso 2:0

36e minuut.
Lazzarotto onderschept slim de pass. Lazzarotto passt de bal met de wreef. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - Bastioni Gran Sasso 3:0

42e minuut.
Graziadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Golin rent richting de bal. Golin probeert naar een medespeler te passen. Pantini rent richting de bal. Pantini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 35%, Bastioni Gran Sasso 65%.
D. S. Predarossa - Bastioni Gran Sasso 3:0

62e minuut.
Rebecchi kopt de bal weg. Morea bereikt de bal nog maar net als eerste. Morea passt de bal met de wreef. Chiogna is nu in balbezit. Chiogna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini verovert de bal door een tackle van achteren. Pantini passt de bal zonder na te denken. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Golin probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotto is nu in balbezit. Montini onderschept slim de pass. Pantini rent richting de bal. Pantini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Celentano de bal onder controle te krijgen. Vigli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celentano met een snelle inworp. Golin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 49%, Bastioni Gran Sasso 51%.
D. S. Predarossa - Bastioni Gran Sasso 3:0