Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LETALE CAPPUCCIN TEAM
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Tumello geeft de bal voor. Del monte is nu in balbezit. Alberton verovert de bal door een tackle van achteren. Alberton draait met de bal, schiet en ... Mennone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozzoli bokst de bal weg.

8e minuut.
Ciafrè kan de bal niet met de borst controleren. Peccenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Alberton rent richting de bal. Alberton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Peccenati heeft problemen om de bal te vangen. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè speelt de bal door. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton haalt uit met een fantastische trap. Bozzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Logiodice geeft een lange en hoge pass. Baretto kopt de bal weg. Zanelotti rent richting de bal. Zanelotti draait met de bal, schiet en ... Pezzera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LETALE - CAPPUCCIN TEAM 1:0

38e minuut.
Tumello probeert naar een medespeler te passen. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennone rent richting de bal. Alberton onderschept slim de pass. Alberton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETALE 48%, CAPPUCCIN TEAM 52%.
LETALE - CAPPUCCIN TEAM 1:0

51e minuut.
Amicone verovert de bal door een tackle van achteren. Zanelotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amicone. Zanelotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cavazza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LETALE - CAPPUCCIN TEAM 2:0

58e minuut.
Logiodice probeert naar een medespeler te passen. Amicone is nu in balbezit. Zanelotti onderschept slim de pass. Lazzaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzaretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cavazza rent richting de bal. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Peccenati rent richting de bal. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cavazza rent richting de bal. Baretto verovert de bal door een tackle van achteren. Baretto passt de bal zonder na te denken. Alberton is nu in balbezit. Alberton schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETALE 37%, CAPPUCCIN TEAM 63%.
LETALE - CAPPUCCIN TEAM 2:0