Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAPPUCCIN TEAM fan club juve
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trento zal de hoekschop nemen. Rotondaro kopt de bal weg. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 1:0

10e minuut.
Tumello rent richting de bal. Da Ros onderschept slim de pass. Da Ros probeert naar een medespeler te passen. Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ciafrè passt de bal in één keer door. Da Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Barolo rent richting de bal. Barolo speelt de bal door. Cangi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè schiet op doel. Augello bokst de bal weg.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trento neemt de hoekschop. Alberton rent richting de bal. Alberton schiet op doel. Cantilena probeert de bal aan de voet te houden. Augello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 2:0

36e minuut.
Ciafrè heeft problemen om de bal te vangen. Cangi rent richting de bal. Ciafrè tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cangi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cangi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pezzera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 43%, fan club juve 57%.
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 2:1

46e minuut.
Piccolino probeert naar een medespeler te passen. Filocomo rent richting de bal. Filocomo passt de bal zonder na te denken. Laraia probeert naar een medespeler te passen. Ciafrè geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Trento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciafrè is nu in balbezit. Barolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciafrè raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciafrè zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Da Ros geeft de bal voor. Marchesi heeft problemen om de bal te vangen. Marchesi met een sublieme pass. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Augello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 3:1

52e minuut.
Piccolino verovert de bal door een tackle van achteren. Piccolino geeft een hoge lob. Marchesi kopt de bal weg. Filocomo is nu in balbezit. Filocomo schiet op doel. Pezzera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Da Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè probeert naar een medespeler te passen. Alberton rent richting de bal. Alberton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 4:1

72e minuut.
Amicone rent richting de bal. Cangi onderschept slim de pass. Cangi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filocomo de bal. Filocomo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangi begaat een overtreding. Cangi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Marchesi met een sublieme pass. Filocomo rent richting de bal. Amicone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amicone krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cangi rent richting de bal. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè passt de bal met de wreef. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton draait met de bal, schiet en ... Augello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 44%, fan club juve 56%.
CAPPUCCIN TEAM - fan club juve 5:1