Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La maghina de papà rip
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Medici met een sublieme pass. Daar is Carta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannelli schiet op doel. Peroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - rip 0:1

3e minuut.
Medici rent richting de bal. Medici geeft de bal voor. Ghisellini controleert de bal met de borst. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Punzio is nu in balbezit. Iannelli onderschept slim de pass. Iannelli probeert naar een medespeler te passen. Nuara rent richting de bal. Nuara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - rip 0:2

14e minuut.
Montecchio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miglietta met een snelle inworp. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro draait met de bal, schiet en ... Zirro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - rip 1:2

15e minuut.
Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Punzio. Iannelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Didu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuara is nu in balbezit. Nuara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Percivalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu onderschept slim de pass. Didu passt de bal met de wreef. Daini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 51%, rip 49%.
La maghina de papà - rip 1:2

53e minuut.
Montecchio onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Percivalle met een snelle inworp. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Punzio geeft een hoge lob. Gabrielli is nu in balbezit. Pasquino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Montecchio geeft een hoge lob. Inworp. Percivalle met een snelle inworp. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La maghina de papà - rip 2:2

66e minuut.
Pasquino verovert de bal door een tackle van achteren. Troncon is nu in balbezit. Troncon passt de bal zonder na te denken. Daar is Pasquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zirro trapt de bal weg van het doel. Medici heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cilona. Cilona krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dilazzaro kopt de bal weg. Zirro probeert naar een medespeler te passen. Cilona kopt de bal weg. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Miglietta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglietta met een sublieme pass. Gabrielli heeft problemen om de bal te vangen. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dilazzaro rent richting de bal. Dilazzaro passt de bal met de wreef. Montecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino onderschept slim de pass. Pasquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - rip 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 42%, rip 58%.
La maghina de papà - rip 3:2
rip