Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rip La maghina de papà
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Punzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzio geeft een lange en hoge pass. Gabrielli rent richting de bal. Pasquino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Punzio is nu in balbezit. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro passt de bal in één keer door. Pasquino rent richting de bal. Pasquino draait met de bal, schiet en ... Colonnese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cilona met een sublieme pass. Percivalle rent richting de bal. Machiavelli maakt een afschuwelijke overtreding. Machiavelli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dilazzaro is nu in balbezit. Didu onderschept slim de pass. Didu geeft de bal voor. Nuara rent richting de bal. Nuara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Punzio kan de bal niet met de borst controleren. Punzio probeert naar een medespeler te passen. Sanesi is nu in balbezit. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 77%, La maghina de papà 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rip - La maghina de papà 0:0

46e minuut.
Daar is Sanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miglietta rent richting de bal. Miglietta met een sublieme pass. Dilazzaro rent richting de bal. Dilazzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Montecchio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iannelli de bal. Punzio speelt de bal door. Percivalle rent richting de bal. Percivalle geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Miglietta met een snelle inworp. Dilazzaro rent richting de bal. Goggi onderschept slim de pass. Crivellaro rent richting de bal. Crivellaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 59%, La maghina de papà 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rip - La maghina de papà 0:0
rip