Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcellonaFC savio2018
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen poor


25e minuut.
Galvanini geeft de bal voor. Inworp. Lamarco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Galvanini de bal onder controle te krijgen. Lamarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamarco geeft een hoge lob. Butică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcellonaFC - savio2018 0:1

34e minuut.
Cassinari trapt de bal weg van het doel. Merto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert D`Alba de bal onder controle te krijgen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcellonaFC - savio2018 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcellonaFC 75%, savio2018 25%.
BarcellonaFC - savio2018 0:2

47e minuut.
Lamarco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Sučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sučević geeft de bal voor. Cassinari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coteanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcellonaFC - savio2018 0:3

52e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Merto is nu in balbezit. Merto passt de bal met de wreef. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcellonaFC - savio2018 0:4

61e minuut.
D`Alba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sučević met de inworp. Butică is nu in balbezit. Butică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chi Yuk geeft een hoge lob. Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal met de wreef. Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butică schiet op doel. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chi Yuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Butică heeft problemen om de bal te vangen. Butică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lamarco passt de bal zonder na te denken. Auriemma rent richting de bal. Sučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Butică rent richting de bal. Butică geeft een lange en hoge pass. Battistella kan de bal niet met de borst controleren. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcellonaFC - savio2018 0:5

80e minuut.
D`Alba geeft een hoge lob. Inworp. Sučević met een snelle inworp. Reichenhaller rent richting de bal. Reichenhaller geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coteanu geeft een hoge lob. Sučević heeft problemen om de bal te vangen. Sučević met een sublieme pass. Butică rent richting de bal. Butică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Galvanini rent richting de bal. Galvanini geeft de bal voor. Inworp. Chi Yuk met een snelle inworp. Lamarco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcellonaFC 83%, savio2018 17%.
BarcellonaFC - savio2018 0:5