Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D. S. Predarossa rip
DEFAULT442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pitari speelt de bal door. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi met een sublieme pass. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - rip 1:0

5e minuut.
Celentano is nu in balbezit. Cilona verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celentano. Celentano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Celentano neemt de hoekschop. Fanton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sanesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celentano speelt de bal door. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Didu speelt de bal door. Iannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannelli speelt de bal door. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Golin speelt de bal door. Didu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golin. Golin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 38%, rip 62%.
D. S. Predarossa - rip 1:0

80e minuut.
Montecchio geeft een lange en hoge pass. Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Scala geeft een lange en hoge pass. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Palumbi geeft de bal voor. Fanton is nu in balbezit. Fanton passt de bal zonder na te denken. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 33%, rip 67%.
D. S. Predarossa - rip 1:0

rip