Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastioni Gran Sasso savio2018
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 29
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Merto rent richting de bal. Merto passt de bal zonder na te denken. Lamarco met een sublieme pass. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ... Sciacca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sučević met een snelle inworp. Reichenhaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichenhaller probeert naar een medespeler te passen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oriente rent richting de bal. Ebilado rent richting de bal. Ebilado geeft een lange en hoge pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Coteanu schiet op doel. Rebecchi heeft problemen om de bal te vangen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... Sciacca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sučević geeft een lange en hoge pass. Lamarco is nu in balbezit. Lamarco geeft de bal voor. Butică krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Montini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lamarco neemt de hoekschop. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu passt de bal in één keer door. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel. Sciacca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Montini trapt de bal weg. Merto kopt de bal weg. Coteanu speelt de bal door. Butică heeft problemen om de bal te vangen. Butică haalt uit met een fantastische trap. Sciacca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 67%, savio2018 33%.
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:1

48e minuut.
Tomaselli geeft de bal voor. Inworp. Chi Yuk met een snelle inworp. Lamarco rent richting de bal. Lamarco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Butică de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:2

65e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto passt de bal in één keer door. Rebecchi met een sublieme pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sciacca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ebilado kopt de bal weg. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:3

85e minuut.
Lamarco passt de bal in één keer door. Daar is Merto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:4

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sciacca niet meer kan verder spelen. Di Tosto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 75%, savio2018 25%.
Bastioni Gran Sasso - savio2018 0:4