Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio2018 Bastioni Gran Sasso
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lancuso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merto is nu in balbezit. Merto passt de bal in één keer door. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rebecchi trapt de bal weg. Chi Yuk heeft problemen om de bal te vangen. Chi Yuk kopt de bal weg. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Butică met een sublieme pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 1:0

15e minuut.
Vigli verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lamarco probeert naar een medespeler te passen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 2:0

22e minuut.
Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto onderschept slim de pass. Merto met een sublieme pass. Sandrin rent richting de bal. Sandrin schiet op doel. De bal raakt de paal. Deviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 2:1

31e minuut.
Merto rent richting de bal. Tomaselli onderschept slim de pass. Merto maakt een afschuwelijke overtreding. Merto krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sučević passt de bal zonder na te denken. Butică rent richting de bal. Butică passt de bal zonder na te denken. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 31%, Bastioni Gran Sasso 69%.
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 3:1

51e minuut.
Rebecchi geeft een lange en hoge pass. Lancuso is nu in balbezit. Chi Yuk maakt een afschuwelijke overtreding. Chi Yuk krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Sučević de bal. Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin passt de bal in één keer door. Butică rent richting de bal. Butică geeft de bal voor. Sciacca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Flores speelt de bal door. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Butică is nu in balbezit. Butică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 4:1

76e minuut.
Iarussi rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Chi Yuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yuk geeft een hoge lob. Butică probeert de bal aan de voet te houden. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sciacca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Butică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 24%, Bastioni Gran Sasso 76%.
savio2018 - Bastioni Gran Sasso 5:1