Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rip CAPPUCCIN TEAM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pescione speelt de bal door. Alberton is nu in balbezit. Alberton passt de bal zonder na te denken. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rip - CAPPUCCIN TEAM 0:1

11e minuut.
Amicone geeft een lange en hoge pass. Rotondaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machiavelli. Rotondaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Machiavelli geeft de bal voor. Daini is nu in balbezit. Pescione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescione krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè passt de bal met de wreef. Rotondaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondaro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pescione onderschept slim de pass. Pescione met een sublieme pass. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton draait met de bal, schiet en ... De Stefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 52%, CAPPUCCIN TEAM 48%.
rip - CAPPUCCIN TEAM 0:1

53e minuut.
Daar is Iannelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumello is nu in balbezit. Tumello met een sublieme pass. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ciafrè passt de bal met de wreef. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton verovert de bal door een tackle van achteren. Alberton schiet op doel. De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Amicone rent richting de bal. Amicone passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ciafrè de bal onder controle te krijgen. Alberton is nu in balbezit. Alberton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Trento passt de bal in één keer door. Amicone bereikt de bal nog maar net als eerste. Amicone met een sublieme pass. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Didu probeert naar een medespeler te passen. Machiavelli is nu in balbezit. Machiavelli geeft de bal voor. Trento rent richting de bal. Trento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 61%, CAPPUCCIN TEAM 39%.
rip - CAPPUCCIN TEAM 0:1
rip