Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D. S. Predarossa BarcellonaFC
DEFAULT442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 13.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Melino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitari verovert de bal door een tackle van achteren. Pitari met een sublieme pass. Pantini rent richting de bal. Pantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lazzarotto rent richting de bal. Pantini rent richting de bal. Pantini passt de bal met de wreef. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - BarcellonaFC 1:0

16e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini maakt een afschuwelijke overtreding. Pantini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pantini kan niet meer verder spelen. Fanton komt het veld opgelopen.

26e minuut.
D`Alba kopt de bal weg. Battistella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ielardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Celentano met de inworp. Fanton rent richting de bal. Fanton geeft een hoge lob. Palumbi rent richting de bal. Palumbi haalt uit met een fantastische trap. Cassinari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 33%, BarcellonaFC 67%.
D. S. Predarossa - BarcellonaFC 1:0

46e minuut.
Casamenti rent richting de bal. Casamenti passt de bal zonder na te denken. Battistella rent richting de bal. Fanton verovert de bal door een tackle van achteren. Fanton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pitari speelt de bal door. Casamenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamenti passt de bal met de wreef. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ... Cassinari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Celentano verovert de bal door een tackle van achteren. Celentano probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - BarcellonaFC 2:0

81e minuut.
Tunzi rent richting de bal. Tunzi passt de bal in één keer door. Scala met een sublieme pass. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Palumbi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert D`Alba de bal onder controle te krijgen. Tunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto onderschept slim de pass. Lazzarotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 36%, BarcellonaFC 64%.
D. S. Predarossa - BarcellonaFC 2:0