Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastioni Gran Sasso La maghina de papà
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Tomaselli passt de bal zonder na te denken. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pasquino de bal. Pasquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 0:1

19e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Lancuso verovert de bal door een tackle van achteren. Lancuso passt de bal zonder na te denken. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dilazzaro onderschept slim de pass. Dilazzaro speelt de bal door. Klungelig pakt Pasquino de bal. Pasquino schiet op doel. Sciacca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 0:2

29e minuut.
Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro met een sublieme pass. Morea speelt de bal door. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 0:3

36e minuut.
Crivellaro is nu in balbezit. Vigli verovert de bal door een tackle van achteren. Vigli probeert naar een medespeler te passen. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi schiet op doel. Peroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sandrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oriente is nu in balbezit. Oriente geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iarussi de bal. Iarussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 1:3

38e minuut.
Crivellaro verovert de bal door een tackle van achteren. Iarussi onderschept slim de pass. Oriente rent richting de bal. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Punzio onderschept slim de pass. Punzio passt de bal zonder na te denken. Dilazzaro rent richting de bal. Pasquino is nu in balbezit. Pasquino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 34%, La maghina de papà 66%.
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 1:3

55e minuut.
Ponti is nu in balbezit. Oriente onderschept slim de pass. Oriente met een sublieme pass. Iarussi is nu in balbezit. Iarussi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tomaselli probeert naar een medespeler te passen. Crivellaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigli. Vigli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigli geeft een hoge lob. Carta is nu in balbezit. Oriente is nu in balbezit. Oriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro onderschept slim de pass. Dilazzaro met een sublieme pass. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Crivellaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghisellini speelt de bal door. Pasquino rent richting de bal. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oriente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiogna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastioni Gran Sasso 63%, La maghina de papà 37%.
Bastioni Gran Sasso - La maghina de papà 1:3