Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio2018 fan club juve
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Lamarco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu met een sublieme pass. Butică is nu in balbezit. Butică schiet op doel. Augello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - fan club juve 1:0

13e minuut.
Daar is Cangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butică onderschept slim de pass. Seghizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Merto heeft problemen om de bal te vangen. Merto passt de bal met de wreef. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. Seghizzi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chi Yuk probeert de bal aan de voet te houden. Lamarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamarco met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado onderschept slim de pass. Ebilado met een sublieme pass. Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Ebilado de bal. Ebilado probeert naar een medespeler te passen. Barolo rent richting de bal. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado onderschept slim de pass. Ebilado met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Chi Yuk met de inworp. Lamarco speelt de bal door. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Augello met een harde bal richting middenveld. Merto kopt de bal weg. Seghizzi controleert de bal met de borst. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cantilena geeft een hoge lob. Inworp. Sučević met de inworp. Butică is nu in balbezit. Butică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 32%, fan club juve 68%.
savio2018 - fan club juve 1:0

47e minuut.
Lamarco rent richting de bal. Lamarco geeft de bal voor. Daar is Cangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto rent richting de bal. Merto geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - fan club juve 2:0

50e minuut.
Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Ebilado de bal. Ebilado probeert naar een medespeler te passen. Butică rent richting de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - fan club juve 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Yuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamarco rent richting de bal. Lamarco geeft een lange en hoge pass. Butică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lamarco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butică de bal. Butică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ebilado speelt de bal door. Lamarco geeft een hoge lob. Cantilena probeert de bal met de borst te controleren. Butică rent richting de bal. Butică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cangi is nu in balbezit. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto passt de bal zonder na te denken. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. Augello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Butică is nu in balbezit. Butică geeft de bal voor. Barolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - fan club juve 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 23%, fan club juve 77%.
savio2018 - fan club juve 4:0