Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LALAZIO Attilas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Filabozzi passt de bal in één keer door. Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi geeft de bal voor. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mariconti kopt de bal weg. Abbiento geeft een hoge lob. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Caglio geeft de bal voor. Inworp. Abbiento met de inworp. Klungelig pakt Mennoni de bal. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lamberto trapt de bal weg. Menicozzi kopt de bal weg. Caglio kan de bal niet met de borst controleren. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariconti geeft de bal voor. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Falchetti rent richting de bal. Falchetti passt de bal met de wreef. Tortorella heeft problemen om de bal te vangen. Abbiento is nu in balbezit. Abbiento haalt uit met een fantastische trap. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ipocoana geeft een lange en hoge pass. Laiti kopt de bal weg. Mariconti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bignami rent richting de bal. Bignami draait met de bal, schiet en ... Talani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mariconti geeft de bal voor. Abbiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbiento passt de bal in één keer door. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mariconti kopt de bal weg. Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Mennoni is nu in balbezit. Fusti rent richting de bal. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Filabozzi kan de bal niet met de borst controleren. Filabozzi passt de bal in één keer door. Fusti is nu in balbezit. Fusti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 43%, Attilas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LALAZIO - Attilas 0:0

60e minuut.
Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni passt de bal in één keer door. Caglio rent richting de bal. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Attilas 1:0

65e minuut.
Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni geeft de bal voor. Tortorella probeert de bal aan de voet te houden. Abbiento is nu in balbezit. Abbiento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mariconti passt de bal in één keer door. Roccon rent richting de bal. Cozzolino geeft een lange en hoge pass. Fusti is nu in balbezit. Fusti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Abbiento verovert de bal door een tackle van achteren. Abbiento met een sublieme pass. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti onderschept slim de pass. Fusti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Falchetti de bal onder controle te krijgen. Mennoni rent richting de bal. Mennoni passt de bal zonder na te denken. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mariconti speelt de bal door. Daar is Tamborino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino geeft een lange en hoge pass. Actis probeert de bal met de borst te controleren. Actis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Filabozzi met een sublieme pass. Bignami is nu in balbezit. Ipocoana maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ipocoana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ipocoana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bignami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bignami kan niet meer verder spelen. Rizzetto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 35%, Attilas 65%.
LALAZIO - Attilas 1:0