Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attilas LALAZIO
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten average
average Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Pantano geeft de bal voor. Inworp. Gastaldo met de inworp. Daar is Mennoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mennoni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Mennoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mennoni passt de bal zonder na te denken. Filabozzi is nu in balbezit. Mennoni rent richting de bal. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - LALAZIO 0:1

11e minuut.
Mennoni verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caglio verovert de bal door een tackle van achteren. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Actis rent richting de bal. Filabozzi onderschept slim de pass. Filabozzi geeft een lange en hoge pass. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Garuffo geeft een hoge lob. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mennoni de bal. Mennoni passt de bal in één keer door. Lamberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lamberto probeert naar een medespeler te passen. Filabozzi kopt de bal weg. Daar is Caglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ... Lamberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 73%, LALAZIO 27%.
Attilas - LALAZIO 0:1

49e minuut.
Falchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti onderschept slim de pass. Fusti speelt de bal door. Daar is Mennoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mennoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Lamberto met een harde bal richting middenveld. Filabozzi kopt de bal weg. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti rent richting de bal. Daar is Mennoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Laiti geeft een hoge lob. Mariconti probeert naar een medespeler te passen. Mennoni is nu in balbezit. Klungelig pakt Mennoni de bal. Mennoni haalt uit met een fantastische trap. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - LALAZIO 0:2

69e minuut.
Lamberto trapt de bal weg. Filabozzi is nu in balbezit. Filabozzi probeert naar een medespeler te passen. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni speelt de bal door. Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti onderschept slim de pass. Fusti haalt uit met een fantastische trap. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ipocoana trapt de bal weg van het doel. Falchetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariconti. Mariconti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 66%, LALAZIO 34%.
Attilas - LALAZIO 0:2